Naj računovodski servis

Novice


Arhiv: Nagrajenci izbora Naj računovodski servis 2012

 

Kategorija MALI:
KARMEN, d.o.o., Lukovica

 

Nagrajenec izbora Naj računovodski servis 2012 v kategoriji MALI je družinsko podjetje KARMEN, d.o.o. Odlikuje ga več kot 20-letna tradicija, ki jo spremljajo visoka strokovnost, natančnost, prijaznost zaposlenih in zaupanje strank.

Nudijo celovite storitve strankam, ki poslujejo v različnih dejavnostih. So odzivni in samoiniciativni, kar jim bo brez dvoma koristilo tudi v prihodnosti pri uresničevanju njihove vizije in poslanstva.

Zelo dobro se zavedajo pomena stalnega strokovnega izobraževanja, zato so zaposleni v podjetju Karmen d.o.o. visoko strokovno usposobljeni. Fluktuacije zaposlenih ni, poskrbljeno je za prijetno in stimulativno delovno okolje, pohvalijo pa se lahko tudi s tem, da so in ostajajo družini prijazno podjetje.

Računovodski servis Karmen, d.o.o. odlikuje predvsem širok spekter strank in obseg storitev ter jasno vizijo. Zadovoljstvo strank redno in skrbno spremljajo.

Dolgoletna tradicija, stabilno poslovanje ter prilagodljivost razmeram na trgu so še dodatno doprinesli k odločitvi strokovne komisije, da jih izbere za Naj računovodski servis v kategoriji MALI.

Priznanje se podeli direktorju Miranu Stoparju.

 

Kategorija SREDNJI:
REPLIKA d.o.o., Ljubljana

 

V kategoriji SREDNJI je komisija priznanje Naj računovodski servis 2012 podelila podjetju REPLIKA d.o.o. Zmagovalca v tej kategoriji odlikujejo med drugim celovito podporno okolje za naročnike storitev, znanje tujih jezikov, uporaba vrhunske IT opreme in sodobne metode dela.

Visoko usposobljen kader že danes lahko poskrbi za naročnike z visokimi zahtevami in pričakovanji, med njihovimi strankami je veliko število podjetij s tujimi lastniki, kar jim glede na zahtevnost predstavlja še poseben izziv. Njihova vizija je postati vodilni kakovostni računovodski servis v Sloveniji za najzahtevnejše naročnike, ki cenijo znanje in kvaliteto.

Zaposlene usposabljajo v ključna strateška znanja - investirajo v poglobljeno znanje računovodstva, priprave investicijskih elaboratov in poslovnih načrtov.

Njihov cilj v prihodnosti je osvajanje novih trgov s poudarkom na širitvi obsega celovitih računovodskih storitev in podpornega okolja tujim podjetjem, ki želijo poslovati na slovenskem trgu.

Ena od njihovih najpomembnejših vrednot je biti družbeno odgovorno podjetje.

Priznanje se podeli direktorici Replika d.o.o., Poloni Urh.

 

Kategorija VELIKI:
REGISTRATOR d.o.o., Ljubljana

 

Priznanje za Naj računovodski servis v kategoriji VELIKI je letos prejelo podjetje REGISTRATOR d.o.o. iz Ljubljane. Registrator odlikujejo celovite in visokokakovostne storitve ter uporaba sodobnih informacijskih tehnologij.

S strokovnostjo skrbijo za ugled stroke v poslovnem prostoru doma in v tujini. S stalnim izobraževanjem vzgajajo odlične strokovnjake, ki svoje delo opravljajo z zadovoljstvom in vidijo v tem poklicu ne samo poklicno, ampak tudi svojo osebno rast. Njihovi zaposleni imajo profesionalen, strokoven in zaupanja vreden odnos s strankami, s katerimi gradijo dolgoročno partnerstvo.

V računovodskem servisu Registrator imajo dolgoletne izkušnje tudi pri računovodenju mednarodnih družb, kar zahteva še dodatna strokovna znanja, prilagodljivost in visoko stopnjo odzivnosti.

Med njihovimi temeljnimi vrednotami so spoštovanje, pogum, srčnost, energičnost in odločnost ter spoštovanje računovodskega kodeksa.

V Registratorju sistematično krepijo socialne elemente družbene odgovornosti z organiziranjem akcij, ki spodbujajo vključevanje v socialno okolje. So družini prijazno podjetje in želijo taki ostati tudi naprej.

Da so na ustrezni poti za uresničitev svoje vizije, kažejo tudi redne pohvale dolgoletnih strank.

Priznanje se podeli direktorici Registrator d.o.o., Vesni Kumelj.

Nagrajenci izbora Naj računovodski servisi 2012 so bili razglašeni v okviru 14. Kongresa računovodskih servisov v torek, 9. oktobra 2012 v Portorožu.

Nagrajenci so prejeli:

  • priznanje Zbornice računovodskih servisov;
  • mobilni telefon BlackBerry od Si.mobil d.d., sponzorja nagrad izbora;
  • predstavitev na spletneh straneh ZRS in v medijih.

 

Fotogalerija